Lichamelijke ongevallen

Wat is gedekt door deze polis?

Voor vele zaakvoerders is het bedrijf werkelijk een belangrijk levenswerk. Toch gaat men vaak voorbij aan het belang van uzelf als zaakvoerder voor uw vennootschap. Voor uw werknemers moet u bijvoorbeeld een verplichte ongevallenverzekering afsluiten, maar die biedt uiteraard geen dekking wanneer u iets voor krijgt.

Wat als u een ongeval of ziekte overkomt?

Voor wie nog geen verzekering Gewaarborgd Inkomen wil afsluiten kan een verzekering tegen lichamelijke ongevallen soelaas brengen. Dergelijke polissen voorzien in een uitkering bij tijdelijke ongeschiktheid en eventueel zelfs bij blijvende invaliditeit. Verder kan ze ook voorzien in een tussenkomst voor hospitalisatie naar aanleiding van een ongeval.

Deze polissen zijn doorgaans heel soepel. Diverse vormen van waarborgen en de hoogte van de uitkeringen kunnen vrij gekozen worden. Natuurlijk zal hierdoor ook de premie variëren, maar wij kunnen samen bepalen wat het meest geschikt is voor het bedrag dat u in deze verzekering wil investeren.

Persoonlijke aanpak

Bij sommige maatschappijen kunt u zelfs de uitkeringen in de loop van het contract aanpassen, zodat de premie zowel opwaarts als neerwaarts kan aangepast worden. Wij beseffen immers dat u als bedrijfsleider nood hebt aan een gepersonaliseerde aanpak ifv de bedrijfstoestand op een specifiek moment.

Onze deskundigheid en expertise komen u hierbij goed van pas!
Kom gerust eens langs voor meer informatie.